Over Transform

Welkom bij Transform!

Mijn naam is Marit Middendorp, 28 jaar en woonachtig in de buurt van Rotterdam, en ik ben de oprichtster van Transform Bootcamps & Personal Training.

Ik ben hiermee begonnen omdat trainen mijn passie is en ik zoveel mogelijk mensen wil helpen hun fitness doelen te bereiken. Dit doe ik graag allemaal op een leuke en betaalbare manier, zodat ik zoveel mogelijk mensen kan helpen!
De bootcamps begonnen in 2017 in Rotterdam Nesselande en daar worden nu nog steeds de bootcamps vol enthousiasme gegeven in de buitenlucht aan de Zevenhuizerplas.

Daarnaast bied ik personal training sessies aan huis of in de buitenlucht aan, omdat ik weet hoe hoog de drempel kan zijn om te beginnen met fitnessen en hoe demotiverend het kan werken om naar een sportschool af te moeten reizen en daar niet te weten hoe te beginnen. Mijn op maat gemaakte trainingen die in de buitenlucht of bij u thuis uitgevoerd worden met veel verschillende materialen zijn enorm effectief en afwisselend en ik begeleid u graag bij het bereiken van uw doelen!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close